ext benies

Een paar stappen van het meer verwijderd kun je je eigen tiny house met een overdekte houten veranda, eigen sanitair en goed uitgeruste keuken huren.

De huisjes zijn standaard voorzien van airco en een privé parkeerplaats op de camping.

Het huisje Benies, (hiernaast te zien) heeft twee badkamers en drie slaapkamers, dit huis is geschikt voor 6 personen.

Het huisje Tesoro (zie onderstaande foto’s) heeft twee slaapkamers  en één badkamer en biedt plaats voor maximaal 5 personen. 

Een havenplaats kan (indien beschikbaar) worden bijgeboekt.

Indeling tiny house

De veranda met tafel en loungebank nodigen uit om gezamenlijk te dineren, te relaxen of een spannend boek te lezen. Binnen biedt de slimme indeling voldoende ruimte voor een zithoek (+ airco) en een open keuken met eethoek. Er zijn spelletjes aanwezig en er is een televisie. Zelf koken is gemakkelijk vanwege de uitgebreide keukeninventaris (met o.a. een Nespresso koffiezetapparaat en magnetron).

Het huisje met twee slaapkamers is opgedeeld in één slaapkamer met een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft drie éénpersoonsbedden. In de badkamer is een toilet, wastafel en douche. Het water wordt verwarmd via een geiser dus ook de derde vierde en vijfde persoon kan genieten van een warme douche. 

In het huis geschikt voor zes personen zijn twee badkamers (uitgerust met toilet, douche en wastafel), drie slaapkamers, opgedeeld in één slaapkamer met een tweepersooonsbed, de tweede en derde slaapkamer hebben ieder een stapelbed.

Ieder huisje biedt comfort, en is compleet ingericht.

Huisje Tesoro

De plattegrond van het 4/5 persoons huisje (Tesoro)

Huisje Benies

De plattegrond van het 6 persoons huisje (Benies)

De plattegrond van de camping en situering huisjes