huisjes

Een paar stappen van het meer verwijderd kun je je eigen tiny house met een overdekte houten veranda, eigen sanitair en goed uitgeruste keuken huren.

Je huisje is standaard voorzien van airco en een privé parkeerplaats op de camping.

Er zijn huisjes met één badkamer en twee slaapkamers, deze bieden slaapplaats voor maximaal 5 personen, er is ook een huisje met twee badkamers en drie slaapkamers, dit huis is geschikt voor 6 personen. 

Een havenplaats kan (indien beschikbaar) worden bijgeboekt.

Indeling tiny house

De veranda met tafel en loungebank nodigen uit om gezamenlijk te dineren, te relaxen of een spelletje te spelen. Binnen biedt de slimme indeling voldoende ruimte voor een zithoek (+ airco) en een open keuken met eethoek. Er zijn spelletjes aanwezig en er is een televisie. Zelf koken is gemakkelijk vanwege de uitgebreide keukeninventaris (met o.a. een Dolce Gusto koffiezetapparaat en magnetron).

De huisjes met twee slaapkamers zijn opgedeeld in één slaapkamer met een tweepersoonsbed, de tweede slaapkamer heeft drie éénpersoonsbedden. In de badkamer is een toilet, wastafel en douche. Het water wordt verwarmd via een geiser dus ook de derde vierde en vijfde persoon kan genieten van een warme douche. 

In het huis geschikt voor zes personen zijn twee badkamers (uitgerust met toilet, douche en wastafel), drie slaapkamers, opgedeeld in één slaapkamer met een tweepersooonsbed, de tweede en derde slaapkamer hebben ieder een stapelbed.

Ieder huisje biedt comfort, en is compleet ingericht.

keuken

De plattegrond van het 4/5 persoons huisje (Benvenuto en Tesoro)

De plattegrond van het 6 persoons huisje (Benies)

De plattegrond van de camping en situering huisjes